logo

Valhalls gate 15

Boliger 
Fredrikstad

Størrelse: 410 kvm
Status: Pågående

Valhalsgate 15 er et moderne boligprosjekt bestående av tre leiligheter, plassert på naturtomt med fallende terreng. Eiendommen tilbyr enestående utsikt mot Fredrikstad sentrum og elvemunningen.

Boligprosjektet er utformet for å passe inn i det etablerte bomiljøet, som er preget av en blanding av leilighetsbygg, rekkehus, tomannsboliger og eneboliger.

Arkitekturen er preget av myke linjer og en minimalistisk stil, flatt tak og stedstilpasset materialbruk som harmonerer med områdets nyere bebyggelse.

Bygget har to etasjer og en underetasje, med én leilighet i underetasjen og to i de øvrige etasjene. Hver leilighet har en vestvendt balkong som åpner opp for panoramautsikt over byen.

Terrengtilpasningen er en viktig del av prosjektet, der bygget følger det naturlige landskapet og føyer seg inn i omgivelsene. Bruken av mur i fundamentet og treverk i fasaden knytter bygget til den lokale byggestilen i Valhalls gate.

Bygningen er trukket noe tilbake fra gaten, i tråd med linjeføringen i nabolaget, og den nedtrappede formen gir bygget en naturlig overgang fra gateplan til tomtens nedre nivåer.

Add Your Heading Text Here